Suositukset

“Puijon Torvi esiintyi Parikkalassa 22.7.2023 kunnan tapahtumassa. Esitys houkutteli paikalle paljon yleisöä seuraamaan hänen esitystänsä, joka toimi erittäin hyvin lasten ja lastenmielisten kanssa. Ainoa mielipaha syntyi yleisössä kun kaikki eivät päässeet mukaan lavalle avustamaan häntä. Esitys oli myös sopivan pituinen ja yleisön keskuudessa pyydettiin häntä uudestaan esiintymään kunnan tapahtumiin.”

Jukka Taipale, Parikkalan sivistysjohtaja

“Hauska ja rennonletkeä Puijon Torvi on mainio lasten viihdyttäjä. Taikuri otti kaikenlaiset lapset hienosti osaksi esitystä. Puijon Torvi ei jäädy edes lasten visaisten kysymysten edessä. Voin suositella!”

Vertti Barkholm, Muonion nuorisopalvelut

“Esitys oli mukaansatempaava ja koko perheelle sopiva. Yleisö pääsi osaksi näytöstä, mikä oli ihanaa. Moni pieni ihminen jäi vielä pitkäksi aikaa pohtimaan kuinka temput olikaan mahdollisia. Suosittelen erittäin lämpimästi.”

Henna Tapanainen. lastenohjaaja Mikkelin tuomiokirkkoseurakunta

“Kiuruveden seurakunnan lapsi- ja nuorisotyö kiittää viihdyttävistä ja hyväntuulisista esityksistä 4- ja 10- vuotiaiden synttäreillä. Suosittelemme lämpimästi!”

Kiuruveden seurakunta

“Koko perheelle sopiva hyväntuulinen ja osallistava show rauhallisen ja ystävällisen taikurin toimesta.”

 

Kiuruveden kulttuuritoimi

“Puijon Torven esiintyminen oli varsin hauska ja tuntui saavan hymyn niin lasten kuin aikuistenkin kasvoille. Otamme varmasti meille esiintymään toistekin.”

 

Aki Tuononen, K-Citymarket Varkaus kauppias

“Puijon Torvi tartutti iloa ja uskoa taikuuteen niin lapsiin kuin aikuisiinkin kun hän esiintyi päivän aikana useammalle, isoillekin ryhmille. Hänen esiintymisensä oli selkeää ja huumorilla höystetty, jonka lisäksi hän sai avustaville lapsille hyvää onnistumisen tunnetta. Taikurista puhuttiin seuraavinakin päivinä. Puijon Torvi jätti lasten mieliin värikkäitä ja ihmeteltäviä temppuja.”

Minttu Koskinen, Edwin Laineen -koulun vanhempainyhdistyksen jäsen

“Lohjan kaupungin yleinen kulttuuritoimi tilasi Taikuri Puijon Torven esiintymään Menneen ajan joulumarkkinoille osana Lohja700-juhlavuoden ohjelmaa. Taikurin esitys vangitsi niin lohjalaiset lapset kuin aikuisetkin. Kirsikkana kakun päällä narrin asusta tyylitelty esiintymisasu sopii keskiajan henkisiin tapahtumiin loistavasti!” 

Sara Ertek, Lohjan kulttuuritoimi